Укр  Рус
 
logo
× Логін або пароль введені неправильно. Спробуйте ще раз.
 Чужий комп`ютерРеєстрація

Електронний документообіг

Для клієнтів ПриватБанку:


Клиенти ПриватБанку можуть використовувати безкоштовний Електронний документообіг в Приват24 або Paperless. Для цього достатньо на початковій сторінці додатку Малий бізнес або Бухгалтерія 2.1 відкрити "Модуль обмену з Приват24", закладка "Документи та звіти".

Переваги електронного документообігу:
 
  1. Зниження помилок, пов'язаних з людським фактором, за рахунок автоматичного формування документів.
  2. Відмова від «ручного» введення в облікову систему даних з отриманих документів.
  3. Скорочення витрат на ведення документообігу (оплата праці, паперу, картриджів, місце зберігання документів та ін.), Оскільки всі документи формуються і відправляються в електронному вигляді (загальне зниження витрат підприємства від 2%).
  4. Не потрібно вести паперовий архів, документи не втрачаються, так як вони зберігаються в електронному вигляді.
  5. Скорочення часу обміну документами зі своїми контрагентами на 75%


 

"ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК" забезпечено належне виконання вимог Закону України "Про санкції", Указа Президента України від 15.05.2017 р. № 133/2017 та інших нормативно-правових актів, якими застосовані персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) до фізичних та юридичних осіб. Вся інформація, яка розміщена на сайті - здійснена банком правомірно в рамках чинного законодавства. Наголошуємо на тому, що ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК" вживає передбачених законодавством обмежувальних заходів до фізичних та юридичних осіб, які перебувають в санкційному списку."
Иконка ожидания Ваше приложение готовится к использованию. Пожалуйста, подождите.
Наверх