Укр  Рус
 
logo
× Логін або пароль введені неправильно. Спробуйте ще раз.
 Чужий комп`ютерРеєстрація

Як додати свої звіти і обробки?

Ви можете доповнити функціонал додатків відповідно до особливостей і потреб Вашого бізнесу. Якщо Вам не вистачає можливостей додатка, що розміщено в сервісі, то можна розширити їх шляхом додавання додаткового звіту чи опрацювання. Наприклад, можна додати друкарські форми (рахунок на оплату, що має особливий дизайн), нові звіти, опрацювання даних під час заповнення документів, а також інші рішення, що допускають оформлення як додаткові опрацювання або звіти.

Для додавання звіту або опрацювання Вам потрібно звернутися до провайдера через 
 «Допомогу онлайн».

Порядок розробки та реєстрації додаткових звітів та опрацювань такий.
 
  1. Клієнт подає заявку на бажану доробку функціонала додатка.
  2. Провайдер аналізує заявку та надає абоненту пропонований варіант і вартість її вирішення.
  3. Абонент дає провайдеру право додавати для нього додаткові опрацювання.
 


  1. Провайдер розробляє необхідні додаткові звіти або опрацювання та тестує їх поза сервісом.
  2. Після завершення розробки провайдер завантажує розроблені рішення в сервіс.
  3. Користувачі вибраних абонентів отримують доступ до розробленого рішення.
    Примітка. Додаткові звіти та опрацювання після їх розміщення в сервісі та проходження процедури аудиту можна зробити доступними як у відповідному розділі додатка (за посиланням «Додаткові опрацювання» або «Додаткові звіти»), так і з форми відповідного документа (у меню «Друк», «Звіти» та «Заповнити», що відкриваються).
"ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК" забезпечено належне виконання вимог Закону України "Про санкції", Указа Президента України від 15.05.2017 р. № 133/2017 та інших нормативно-правових актів, якими застосовані персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) до фізичних та юридичних осіб. Вся інформація, яка розміщена на сайті - здійснена банком правомірно в рамках чинного законодавства. Наголошуємо на тому, що ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК" вживає передбачених законодавством обмежувальних заходів до фізичних та юридичних осіб, які перебувають в санкційному списку."
Иконка ожидания Ваше приложение готовится к использованию. Пожалуйста, подождите.
Наверх