Укр  Рус
 
logo
× Логін або пароль введені неправильно. Спробуйте ще раз.
 Чужий комп`ютерРеєстрація

Як вибрати браузер?

Додатки системи коректно працюють в усіх найбільш популярних браузерах:
  • Microsoft Internet Explorer;
  • Mozilla Firefox;
  • Google Chrome;
  • Apple Safari.
Під час розробки та тестування додатків розробники навмисне не виділяють жодного з них, маючи на увазі, що різні користувачі віддають перевагу різним браузерам і всім користувачам повинна бути надана можливість комфортної роботи.
 
Тим не менш деякі рекомендації щодо вибору браузера все ж таки дозволимо собі сформулювати.

Рекомендуємо використовувати останні версії браузерів. Майте на увазі, що деякі браузери (наприклад, Google Chrome) оновлюються самостійно (автоматично в фоновому режимі).
 
Не секрет, що браузери працюють по-різному в різних операційних системах. Наприклад, швидкість роботи (тобто швидкість відображення різних веб-сторінок) може значно відрізнятися для різних браузерів. Тому гарною ідеєю буде спробувати в роботі з додатками системи «Бухгалтерія Онлайн» декілька різних браузерів, щоб вибрати найбільш швидкий і стабільний конкретно для Вас. Час, що буде витрачено на встановлення та вибір найкращого браузера, може з лишком окупитися надалі (зазначимо, що всі перераховані браузери безкоштовні, і їх можна в будь-який момент завантажити з сайта виробника).

Ще один неабиякий аспект – це необхідність коригування параметрів браузера. Для правильної роботи додатків «Бухгалтерія Онлайн». Вам доведеться виконати декілька нескладних налаштувань. Якщо ж Ви використовуєте один й той самий браузер для роботи на багатьох веб-сайтах, у тому числі й на нашому сайті, не виключено, що потрібні налаштування для цих сайтів можуть конфліктувати з установками, необхідними для «Бухгалтерія Онлайн». У цьому разі краще за все вибрати певний браузер для роботи виключно з нашим сервісом.

Особливо корисно буде спробувати альтернативний браузер, якщо Ви вже зіткнулися з проблемами під час роботи якогось додатка. Це допоможе розібратися з причиною проблеми (що найчастіше криється якраз в зміненні налаштувань).

Не всі браузери підтримують розширений режим роботи з файлами. У той час як в Internet Explorer і Firefox можна запам’ятати рішення користувача звертатися до локальної файлової системи без додаткових підтверджень, у Chrome і Safari операції обміну файлами із сервісом доведеться контролювати вручну.
 
"ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК" забезпечено належне виконання вимог Закону України "Про санкції", Указа Президента України від 15.05.2017 р. № 133/2017 та інших нормативно-правових актів, якими застосовані персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) до фізичних та юридичних осіб. Вся інформація, яка розміщена на сайті - здійснена банком правомірно в рамках чинного законодавства. Наголошуємо на тому, що ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК" вживає передбачених законодавством обмежувальних заходів до фізичних та юридичних осіб, які перебувають в санкційному списку."
Иконка ожидания Ваше приложение готовится к использованию. Пожалуйста, подождите.
Наверх